Aquest web utilitza galetes pròpies i de tercers per optimitzar i adaptar-se a la vostra navegació i preferències, entre altres tasques. Si continueu navegant entendrem que accepteu la nostra Política de privadesa.

Accepta Rebutja Més informació
n° visites: 93908   |    |  Avís legal
 

FINQUES QUATRECASES

FINQUES QUATRECASES
som una societat dedicada a l'administració de finques, com activitat principal, que va néixer de la unió de les empreses immobiliàries Baytol, SCP (2.001) i Bamabago, SCP(2.003), t
ransformant-se, l'any 2005 en societat limitada i adoptant la denominació actual.
Des de llavors, Quatrecases, ha evolucionat enfocant-se sempre a les necessitats i requeriments dels seus clients, d'acord amb les característiques específiques de cadascun d'ells mantenint i consolidant al llarg dels anys, la nostra vocació de servei.
Els recursos utilitzats son fruit d'una acurada formació acadèmica i d'una solvent trajectòria professional de l'equip humà. 

L'experiència adquirida durant la seva existència i el coneixement de normatives, legislació i de noves tecnologies són el nostre principal suport al moment d'oferir serveis personalitzats.

El nostre model estableix que, a través de la creació i el manteniment de les relacions amb els clients, puguem conèixer les seves necessitats i problemàtica, per aconseguir un servei que agregui valor, deixant satisfet al nostre client.
 
La nostra estratègia operativa està orientada a generar una gran flexibilitat i autonomia a totes les àrees de l'Empresa, de manera que l'organització pugui adaptar-se a les variades nec
essitats dels seus clients. Això, sense perdre de vista els mecanismes de control que són necessaris, per oferir un servei professional.
 


__________________________________________________________________